Център за управление и професионално обучение

проведе за четвърта поредна година Дуално обучение за 2-ра квалификационна степен с големи предприятия от Средногорието – «Аурубис България» АД и «Дънди Прешъс Металс Челопеч»ЕАД.

За повече информация натиснете тук.

ШКОЛА САН СТЕФАНО НАПРАВЛЕНИЕ МАТЕМАТИКА

КУРСОВЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА УЧЕНИЦИ ОТ 6 И 7 КЛАС ЗА НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ

 

Школа „Сан Стефано“ организира курсове за подготовка на ученици от шести и седми клас за национално външно оценяване и кандидатстване след седми клас.


За кого са предназначени тези курсове:

За ученици от шести и седми клас, които се готвят за национално външно оценяване след седми клас.

Описание на курсовете:

Основна цел на курсовете е усвояване на необходимия изпитен материал и решаване на примерни теми по най-новите изисквания за национално външно оценяване и кандидатстване след седми клас.

Периодично се провеждат пробни изпити по критериите за национално външно оценяване.

Учениците работят в малки групи и получават брошури с условията на всички разглеждани по време на курса задачи, решения на задачите и домашна работа.

Преподаватели: Проф. Емил Колев и екип

Проф. Емил Колев работи в Института по математика и информатика на БАН. Автор е на учебници, учебни помагала и сборници за ученици от 5, 6 и 7 клас.

Начало на курсовете: 02 октомври 2017 г.

Продължителност: 120 учебни часа, разделени на три модула

Такса: 9 лева на учебен час

Място на провеждане и график на занятията: Школа “Сан Стефано”, ул. “Сан Стефано” № 22

Школата е част от многофункционалния комплекс от ново поколение “Сан Стефано Плаза”. Занятията се провеждат в модерно оборудвани учебни зали с 6 до 14 учебни места, с висока дневна осветеност чрез изпълнена автоматизирана слънцезащита, външна шумоизолация, фотоволтаична инсталация и осигурена 24 часова охрана.

Занятията се провеждат по предварително определен график в удобно за учениците време през седмицата и са съобразени с учебната програма на курсистите.

За въпроси и записване в Школата:

0875 770 174, Мария Герганова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Копирането, възпроизвеждането и разпространението на всякаква информация от този уебсайт - включително текстове, снимки, лога, изображения, видео и аудио клипове – се извършва само с изричното позволение на ЦУПО ЕАД.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.